Aktiviteter och Event

Här hittar du tips och information om aktiviteter och event tillsammans med våra samarbetsparners. Har du tips på något passande som händer får du gärna skicka ett mejl till: info@euforiahjalpmedel.se

Annonsering

Om du vill annonsera här på sidan är du välkommen att skicka ett meddelande till oss via e-post: info@euforiahjalpmedel.se eller ring oss på telefon: 0760-06 88 28

Standardformatet är 300x250 px. Om du inte har färdigt material kan du få hjälp att utforma annonsen till en mindre kostnad.

12 Maj
Hellasgården

Friluftsdag Hellasgården

Den 12 maj 11.00 - 16.00  kommer Team Aron Assistans tillsammans med Willut, Skogstur, Genny mobilitet och orienteringsförbundet ordna en härlig aktiv dag för alla. Vi kör boule, orientering ,en promenad i Hellas.

Vill du testa fiske finns det möjlighet och vi grillar tillsammans. Adress: Ältavägen 101 Nacka.  Hjärtligt välkomna!

Läs mer...

I samarbete med www.willut.se

19 Maj
Stensjödal

Vandring vid Stensjödal

Välkommen på en spännande vandring vid Stensjödal som ligger i den sydöstra delen av Tyresta nationalpark. Vi träffas vid den norra parkeringen och tar oss upp mot den gamla Mjölnarbostaden där vi stannar till för att ta oss en matbit som jag lagar från grillen. Vid allergi meddela det till mig på nedanstående mejl så ordnar jag något annat.

Från Mjölnarbostaden kommer vi att ta oss upp mot Lanan där vi, om vi har tur, kanske får se bäverspår. Förutom den fina naturen i området så finns det även en hel del historiska inslag på platsen som jag också kommer att berätta om.

Läs mer...

I samarbete med www.willut.se

22 Maj
Strålsjön Erstavik

På span efter vilt i Strålsjön-Erstaviks naturreservat

I samband med Biologiska mångfaldens dag anordnar jag en vandring i Strålsjön-Erstaviks naturreservat.

Från parkeringen tar vi oss in i reservatet som bjuder på stora skogspartier och öppna fält. Chanserna att få se dovhjortar på fälten där de helt obehindrat går och betar är stora.

Vid lämpligt ställe stannar vi till för att äta något lättare med bla ingredienser från skogen. Det går att ta sig fram med rullstol eller elrullstol, det finns dock några backar och ojämnheter efter vägen. Är man osäker, ta gärna med en kompis.

Läs mer...

I samarbete med www.willut.se

Annonser:
Visimedia ABOnline förlagFöreningen SkogsturWillut - utemiljö för alla

Våra leverantörer: